Appel-walnootmuffins

Voor als je een keer zin hebt in een gezond tussendoortje. Dit kan binnen 30 minuten op tafel staan!

250 gram appel compote

3 eieren

85 ml kokosmelk

60 gram kokosbloesemsuiker

180 gram zelfrijzend amandelmeel (Koopmans)

35 gram arrowroot

2 el koekkruiden (ik gebruik livin' la vida choca van green gypsy)

Handje fijngemalen walnoten

Snufje zout

Eventueel wat amandel schaafsel 

Verwarm de oven voor op 180 graden en doe de papieren muffin vormpjes alvast in de muffin vorm.

Doe alle ingrediënten in een kom en roer met de garde alles goed door elkaar. Er mogen geen klontjes te zien zijn. 

Verdeel het beslag over de muffin vormpjes met een lepel. 

Bak de muffins daarna 25 minuten in de oven. Prik met een sateprikker in de muffins om te kijken of ze gaar zijn. Komt de sateprikker schoon uit de muffin, zijn ze klaar en kan je ervan genieten!